top of page
IMG_5573_1_.jpg

Messy Sensory Play

Op zoek naar een leuk uitstapje met kinderen in Limburg?

DOEN! biedt speelmomenten en workshops voor kinderen tot 12 jaar oud. Alle activiteiten bij DOEN! hebben een sensopathische insteek. Dat betekent dat er alle ruimte is om lekker uit te proberen, ontdekken en kliederen met  materialen die uitnodigen om met de zintuigen te beleven:

zien, horen, ruiken, proeven, voelen en meer.

 

Bij deze ontwikkeling stimulerende manier van spelen gaat het niet om het resultaat maar om de beleving, het DOEN! Bij DOEN! zijn er dan ook geen regels verbonden aan het spel, je mag er mee spelen zoals jij dat wilt.

op aanvraag_voor website_edited.jpg

Ons aanbod bestaat uit activiteiten die thuis niet altijd kunnen, omdat ze veel geklieder of rommel met zich meebrengen, veel ruimte vereisen of veel voorbereiding vragen. Bij DOEN! in Born, vlakbij Sittard, hebben we hiervoor een atelier en een kliederruimte ingericht, waarin kinderen vrij ongeremd kunnen ontdekken en spelen.

Voor de allerkleinsten passen we ons materiaal aanbod aan op de leeftijd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld verf gemaakt van yoghurt met voedingskleurstof in plaats van echte verf, zodat het niet erg is als ze het in de mond krijgen. Begeleiding van een volwassene is verplicht voor kinderen tot 4 jaar om zorg te dragen voor de veiligheid in omgang met de materialen. Uiteraard speel je zelf ook gewoon mee.

Ga naar reserveer kinderactiviteit om alle geplande speelmomenten en workshops te bekijken en reserveren.

Op zoek naar een leuk familie uitje in Limburg? Ook dit kan bij DOEN! want wij organiseren ook activiteiten op aanvraag. Dit is al mogelijk vanaf een groep met 5 kinderen. Lijkt je dit leuk? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een activiteit, speciaal voor jouw familie of groep vrienden.

Als je met het hele gezin wilt komen:

Broers/zussen ouder dan 4 jaar mogen na overleg (telefonisch of via het contactformulier) meekomen naar een activiteit voor kinderen tot 4 jaar. Broertjes/zusjes jonger dan 4 jaar mogen na overleg meekomen naar de een activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wij zullen dan zorgen dat er ook voor hen enkele activiteiten klaarstaan. Wij raden echter altijd aan om te reserveren voor de eigen leeftijdscategorie voor het meeste spelplezier.

bottom of page