top of page

Training zelfvertrouwen

Bij DOEN! Zien wij vaak kinderen die last ervaren van weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Ze denken bijvoorbeeld ‘ik ben dom’ of ‘andere kinderen zullen mij wel stom vinden’ en met die gedachte is het dan vaak moeilijk om nieuwe dingen te proberen of te functioneren in groepen. Het vervelende is dat dit kan verergeren.

 

Bij DOEN! geven wij een training gericht op zelfvertrouwen met groepjes van acht kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Al deze kinderen hebben met elkaar gemeen dat ze graag iets willen leren op het gebied van zelfvertrouwen. In het inspirerende atelier van DOEN! zullen wij middels creatieve opdrachten én therapie honden Odin en Illy op een speelse wijze leren over zelfvertrouwen, ontdekken wat onze sterke kanten zijn, ons krachtig positioneren en succeservaringen opdoen in een sociale context. Ook als ouder krijg je tips hoe je het zelfvertrouwen van jouw kind kunt vergroten.

Kosten:

De training kost €185,- voor acht bijeenkomsten van twee uur en twee oudergesprekken van een half uur. De training wordt gegeven buiten schooltijd aan acht kinderen tegelijk. Bij het vormen van groepjes wordt gekeken of de kinderen qua leeftijd bij elkaar passen.

 

Opgeven kan via het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op voor een telefonisch intakegesprek en informatie over de eerstvolgende startdatum.

bottom of page